Land van Kien logo

Wonen in Land van Kien

Land van Kien is samen leven, werken en genieten. Samen leven is ook samen wonen. In Land van Kien ga je dat doen in een kleinschalig buurtschap, waarvan er meerdere verspreid zullen liggen in ons natuurrijke land. In kleine clusters met gezamenlijke voorzieningen, zoals deelauto’s, werkruimtes en tuinen. We ontwikkelen een afwisseling aan bijzondere en betaalbare woonvormen voor iedereen. Unieke en slimme woonconcepten, die passen bij de urgentie om compact, snel en toch bestendig te bouwen. Die ook passen bij onze doelstellingen en ons karakter met veel collectief openbaar groen en water. Onze compacte buurtschappen vormen zo straks met elkaar de meest onderscheidende, duurzame en innovatieve landschappelijke plek om te wonen in de regio. Waarmee Land van Kien een bijdrage gaat leveren aan de regionale woningopgave.

Het wonen in Land van Kien vormt een eenheid met de rijke omgeving. We gaan circulair bouwen, in samenhang met de natuurlijke manier waarop wij het landschap in Land van Kien ontwikkelen. Met nieuwe bossen en ecologische waterverbindingen, die zorgen voor verkoeling op hete zomerdagen en bijdragen aan een gezond waterbeheer en een betere biodiversiteit. We creëren een omgeving waarin het aantrekkelijk is te leven en waar samen wonen, werken en genieten uitstekend samengaan.

In Land van Kien wonen straks jong en oud door elkaar. Mensen die graag in ons land komen wonen en samen willen delen. In een bestendige balans van collectief en privé. Die met elkaar op allerlei manieren willen bijdragen om van Land van Kien die fijne leef- en beleefplek te maken die we voor ogen hebben. Woon je in ons land, dan kies je bewust voor je eigen levensgeluk en gezondheid en die van de mensen om je heen. En kies je bewust voor de filosofie van Land van Kien. Waarin we in harmonie leven met onze natuurrijke omgeving en een Blue Zone creëren. En anderen willen inspireren dat ook te doen. Voor een betere toekomst voor nu en de generaties na ons.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten