Land van Kien logo

Da's kien genieten

Land van Kien biedt jong en oud al het goede van het Brabantse leven. Ons land nodigt je uit om er te komen, er te zijn en er te blijven. Dat zien we aan de blije kindergezichten en de genietende volwassenen die ons bezoeken en de Helden die hier werken en leven. Daar worden we zelf ook blij van. Je kunt in Land van Kien heerlijk wandelen en fietsen langs onze akkers, onze fruitboomgaard, door onze bossen en langs de Dommel. Hier geniet je van de stilte, de rust, al het groen om je heen en de weidse uitzichten over het Brabantse land. Rondom ons restaurant De Helden van Kien, onze kinderboerderij Kienehoeve en straks hoeve Arbeidslust is het juist genieten van de bedrijvigheid. Vrolijke kinderstemmen die klinken bij onze dieren, in de speeltuin of vanaf de bootjes op de vijver. Het zachte geroezemoes van mensen op een van de terrassen. Die genietend uitkijkend over ons mooie land en samen proosten op het leven.

Want genieten wordt nog beter als je het met elkaar doet. Samen dingen onderneemt en onderzoekt. Een avontuurlijk tochtje met de trapboot op onze vijver of een bezoekje aan ons waterlaboratorium. Samen nieuwe dingen bedenkt en elkaar inspireert. Samen geniet van heerlijk en gezond eten. We bereiden de gerechten in ons restaurant met ingrediënten die vers van ons land komen. Samen de tijd neemt voor een goed gesprek met je buren of een gezellige picknick met familie en vrienden op onze speelweide. Samen met de andere Helden geniet van het mooie resultaat van jullie harde werken, als de eerste nieuwe plantjes hun kopjes opsteken in de moestuin. Zelfs onze dieren genieten samen in Land van Kien, van hun gezonde voedsel, de goede verzorging en hun fijne leven. Kortom, of je ons land bezoekt, er werkt of er leeft: in Land van Kien is van alles om van te genieten en vooral met elkaar.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten