Land van Kien logo

De Boeren van Kien

Meer dan twee eeuwen geleden droomde Jacob Kien al van een plek waar mensen met elkaar kon genieten van de mooie, groene omgeving van Sint-Oedenrode en haar streekproducten. En precies op deze plek is het ‘boeren’ nieuw leven ingeblazen. Niet alleen de dieren en de gewassen krijgen hier alle ruimte om te groeien, maar ook de mensen - onze Helden - die hier werken. Die zorgen liefdevol voor ons land. Daarom smaken de aardappels, wortels, boontjes en courgettes veel lekkerder.

Wandel je een ‘Ommetje Rijsingen’, dan kom je vanzelf langs hoeve Arbeidslust. Zodra je het Kinderbos passeert, zie je de varkens al met hun snuitjes door de grond woelen. De vriendelijke en oersterke Brandrode runderen, die hier van oudsher thuishoren, zijn niet alleen prachtig om te zien, ze leveren ook bijzonder smaakvol vlees. Aan alles in en rondom hoeve Arbeidslust is te zien dat hier hard wordt gewerkt, om kwalitatieve streekproducten ‘van boer tot bord’ te brengen.

Kom daarom gerust een kijkje nemen in onze Boerderijwinkel bij Land van Kien. Deze winkel is gelegen aan Kinderbos 5 tegenover ons Heldenhonk!

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten