Land van Kien logo

Agroforestry, 11.500 nieuwe bomen

Kun jij ook zo genieten van bomen? Net als wij! Daarom vind je ze in ons Land van Kien in alle soorten en maten. Waar je ook om je heen kijkt, zie je hun groene bladertooien. Hoor je het ruisen van hun blaadjes in de wind. Bomen zijn niet alleen heel mooi, we kunnen gewoon niet zonder ze. Hun kruinen zorgen voor verkoelende schaduw op hete zomerdagen, hun wortels houden het water vast. Ze dragen bij aan een betere biodiversiteit. En bomen zijn de longen van de aarde: ze nemen CO2 op, stoten zuurstof uit en dragen zo bij aan de gezondheid van ons en onze dieren. Niet voor niets dus dat je bij ons overal om je heen bomen ziet.

Land van Kien heeft een goede buur: Van den Berk Boomkwekerijen. Een bekende bomenkwekerij, die bomen over de hele wereld levert. Samen hebben we in ons mooie Land van Kien 11.500 nieuwe bomen - verdeeld over 207 soorten - aangeplant. Zoals mooie hoogstam loof- en fruitbomen, waar net als vroeger onze koeien heerlijk onder grazen. Waaronder onze Helden lekker even kunnen pauzeren tijdens hun werk. Waaronder wordt geleefd, gewerkt en genoten.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten