Land van Kien logo

Van Gogh Nationaal Park

Het Brabantse landschap waar de beroemde schilder Vincent van Gogh zo graag doorheen dwaalde is nog volop aanwezig, ook bij ons in Land van Kien. Wij zijn er dan ook trots op onderdeel te mogen uitmaken van Van Gogh Nationaal Park. Een prachtig langgerekt gebied in het hart van Brabant. Waar mensen kunnen genieten van natuur en landschap, die vloeiend in elkaar overlopen. Bijzonder, omdat we hier in een unieke samenwerking zorgen voor het landschap van de toekomst. Met behoud en versterking van natuur zorgen we voor een impuls aan de regionale economie tot in de dorpen en steden.

In Van Gogh Nationaal Park kun je kilometerslang dwalen door uitgestrekte natuurgebieden met slingerende beken, bossen, heide, vennen en zandverstuivingen. Je kunt er genieten van de authentieke Brabantse cultuurlandschappen. Lopen en fietsen langs dromerige lanen en over de kenmerkende holle wegen. Om daarna lekker neer te strijken op een van de vele terrassen in de gezellige dorpen. Van Gogh Nationaal Park laat je het landschap zien dat Vincent liefhad. Dat hij volop schilderde en tekende. Een oase van rust en ruimte met de stad aan de horizon. Het tastbaar erfgoed van Vincent.

Kijk ook op de website van Van Gogh Nationaal Park

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten