Land van Kien logo

Beleef en leer in Streekpark Kienehoef

Je fietstocht onderbreken voor een kopje koffie op het terras of lekker en gezond dineren bij paviljoen De Helden van Kien? Met zicht op ons prachtige groene park? Een middagje lekker spelen in de speeltuin, waterpret op de vijver of het Waadpad? Op avontuur tussen de dieren op de kinderboerderij Kienehoeve? Sporten op de sportvelden, paardrijden of overnachten op de camping? Met familie, vrienden of collega’s E-Choppers rijden of lachen met bubbelvoetbal? En wat dacht je van een gezellige dag vol muziek op ons Pop&Colour festival? Dit alles en nog veel meer vind je in Streekpark Kienehoef.

In ons Streekpark Kienehoef is niet alleen van alles te beleven voor jong en oud, je kunt er ook ontzettend veel leren! Ga maar eens met een van onze gidsen op pad. Die vertellen je graag van alles over de rijke historie van Land van Kien, hoe het nu is en natuurlijk onze toekomst. Neem een kijkje in de moestuin, waar onze Helden je graag uitleggen hoe ze het gezonde eten kweken voor in het restaurant. Neem je ouders of je klas mee naar de kinderboerderij. Hier laten we jullie graag kennismaken met de verzorging van onze dieren en het Brabantse landleven. We hebben er zelfs buitenlesactiviteiten, met de Brabantse dwarsdeelschuur en het vernieuwde erf als buitenleslokaal. Stop vooral tijdens je tocht over het Waadpad ook eens bij het waterlaboratorium. En maak kennis met water en alles wat daarbij komt kijken. Streekpark Kienehoef is leuk én leerzaam voor iedereen!

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten