Land van Kien logo

Land van Kien wordt iets héél unieks.

Land van Kien wordt iets héél unieks. Dat is de toekomstvisie van de broers Robert en Paul Hellings en Rob en Roel Jansen. Ze zijn geboren en getogen in het mooie Rooi, zoals we Sint-Oedenrode in het Brabants noemen. Echte Rooienaren dus en verknocht aan hun geboortedorp. De binding met Land van Kien is dan ook groot. Eerder ontwikkelden Rob en Roel er al het concept van Boer tot Bord, met restaurant De Helden van Kien in het paviljoen. Nu gaan ze samen met Robert en Paul het Rijksmonument Hoeve Arbeidslust en het omliggende land herontwikkelen tot Land van Kien. Een plek waar je in harmonie leeft met elkaar en de natuurrijke omgeving. Waar mensen op een natuurlijke manier verbinden in leven, wonen, werken en genieten. Daarmee krijgt het gedachtegoed van Jacob Kien’s 250 jaar oude droom juist op deze plek opnieuw gestalte.

De ambities voor wat ze zien als hun levenswerk zijn hoog. Land van Kien wordt een leef- en beleefplek voor iedereen, met als spil de gerenoveerde, monumentale Hoeve Arbeidslust. In volle glorie hersteld als boerderij. Vanuit de historie, de kringloopgedachte, slimme innovaties en beproefde methodes wordt hier het ‘boer zijn’ nieuw leven ingeblazen. Met eigen verbouwde gewassen en gezonde varkens, runderen en kippen. Verse producten, voor Land van Kien zelf en voor Rooienaren die komen kopen in de boerderijwinkel. ‘Vooruit naar vroeger’, samen met alle Helden die in Land van Kien werken of een dagbesteding vinden. Die hier de kans en de ruimte krijgen om te groeien en bloeien of anderen helpen dat te doen. In Land van Kien ligt de passie van de broers Hellings en Jansen om dit buitengebied van Sint-Oedenrode bijzonder te maken, samen te werken en echt wat toe te voegen aan hun leefomgeving. Om iets moois achter te laten voor nu en de generaties van de toekomst.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten