Land van Kien logo

De Huiskamer van Kien

Hoe fijn is het om je wandel- of fietstocht even te onderbreken voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij? Of voor een overheerlijke lunch, bereid met verse streekproducten? In een knusse huiskamer of op een gezellig terras? Dat gaan we in Land van Kien voor je regelen! Na de restauratie van hoeve Arbeidslust ontvangen we je graag in De Huiskamer van Kien.

Wandel je een Ommetje Rijsingen, dan kom je vanzelf langs onze hoeve. Hier verwelkomen onze Helden je graag in De Huiskamer van Kien. Om op een winterse dag je handen op te warmen bij de kachel. En de inwendige mens te versterken met een kop dampende, vers bereide soep. Boordevol met groenten uit ons eigen Land van Kien. Op voorjaarsdagen warmen wandelaars en fietsers zich op ons terras aan de eerste stralen van de zon, genietend van de bedrijvigheid in en rondom hoeve Arbeidslust. Op zomerdagen biedt de schaduw van de oude bomen en het biertje, wijntje of glaasje fris de nodige verkoeling. Kortom, welk jaargetijde ook, we zien je graag in De Huiskamer van Kien.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten