Land van Kien logo

Bed & Breakfast Hoeve Arbeidslust

Misschien ben jij straks een van de eerste gelukkigen die heerlijk slaapt in onze gerestaureerde Hoeve Arbeidslust. In het oude woonhuis van de hoeve komt een prachtige bed & breakfast. Met alle voorzieningen voor een geweldige nachtrust, gevolgd door een verrukkelijk ontbijt met ingrediënten direct uit ons eigen land. Je kunt er genieten van je rust. Of je zoekt juist de gezellige bedrijvigheid op rond de boerderij en de streekwinkel. De keuze is aan jou. Wil je ontspannen, juist actief bezig zijn of een combinatie daarvan? Dan is een fijn verblijf in onze bed & breakfast een prima uitvalsbasis.

Land van Kien is onderdeel van Van Gogh National Park, een uitgestrekt gebied van afwisselende Brabantse landschappen en natuur. Hier kun je kilometers ver fietsen en wandelen, actief zijn op het water of neerstrijken op een van de vele terrassen in de gezellige Brabantse dorpen. En blijf je liever dichterbij, dan vind je ook in Land van Kien zelf van alles om te beleven of om even tot rust te komen. We heten je van harte welkom.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten