Land van Kien logo

Appelhuisje, genieten in de boomgaard

Schuin tegenover hoeve Arbeidslust ligt een oude fruitboomgaard met prachtige hoogstambomen. Hoge, oude fruitbomen waaronder je de geschiedenis van Land van Kien als het ware bijna voelt. Als je door de boomgaard loopt, zie je in het midden het bekende pittoreske Appelhuisje met zijn rode dak. Een knus wit huisje, dat altijd tot de verbeelding heeft gespeeld van iedereen die door Land van Kien dwaalde. Het is zelfs het decor geweest van een heuse film.

Wij gaan het Appelhuisje met veel liefde restaureren, natuurlijk met behoud van zijn oorspronkelijke staat. Daarna wordt ons Appelhuisje breed inzetbaar voor allerlei soorten ontmoetingen. Je kunt het bijvoorbeeld boeken als groep, voor een bijzondere bijeenkomst. En het wordt een overnachtingsplek, om in Land van Kien te logeren of voor de Helden die bij ons werken. De boomgaard eromheen gaan we uitbreiden. We maken hem groter en planten allerlei soorten fruitbomen, waar onze kippen vrolijk onder rond scharrelen. Een vruchtbare plek, waar ons lekkere fruit vandaan komt en waar je heerlijk kunt wandelen of op een bankje kunt uitrusten. Genietend om je heen kijkend en denkend, hier zou ik wel willen wonen. Dat dachten wij ook. Daarom zijn wij met veel respect voor onze mooie omgeving aan het kijken hoe we hier in de toekomst een fijne en circulaire woonplek kunnen maken. Waar we leven, wonen, recreëren en genieten in harmonie met de natuur om ons heen.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten