Land van Kien logo

In het Land van Kien werken echte Helden

Een Held is niet altijd zichtbaar. Misschien zijn de echte Helden van Land van Kien wel 'gewoon' mensen die niet zo opvallen. Omdat ze niet alleen aan zichzelf denken, maar vooral een twinkeling in hun ogen krijgen als ze anderen zien genieten of kunnen helpen. Of omdat ze met elkaar ons land beheren op een duurzame manier. En er zo voor zorgen dat ook de generaties na hen hier weer heldendaden kunnen verrichten. Dat zijn onze Helden waar Jacob Kien twee eeuwen geleden al over fantaseerde.

Overal in Land van Kien kom je onze Helden tegen en ze zijn van alle leeftijden. Ze hebben hun baan hier of doen hier vrijwilligerswerk. We hebben ook Helden die hier een beschermde werkplek vinden of een tijdje bij ons werken om uit te vinden wie ze zijn en wat ze kunnen. Je vindt onze Helden bijvoorbeeld in de moestuin, bij het verzorgen van onze dieren of ze werken in het restaurant. Je ziet ze met een aandachtige groep luisteraars om zich heen, terwijl ze uitleg geven over ons Land van Kien. Of de Helden die kinderen rondleiden op onze kinderboerderij. En we hebben Helden die andere Helden precies die begeleiding en coaching geven die ze nodig hebben. Land van Kien is een fijne omgeving om lekker actief bezig te zijn. En waar iedereen de ruimte krijgt om in eigen tempo een werkplek te vinden die past, bij ons of ergens anders. In Land van Kien ben je onderdeel van een hecht team, met Helden die graag samen iets opbouwen en voor elkaar klaarstaan. Dát is de kracht van Land van Kien.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten