Land van Kien logo

Overnachten in een woonwagen

Hoe leuk is het om een keer te overnachten in een heuse woonwagen? Net als reizende volkeren vroeger en natuurlijk Pipo de Clown. In Land van Kien kan het straks: slapen in je eigen pipowagen. Je wordt wakker te midden van de velden, met uitzicht op onze tevreden grazende Roodbrandrunderen. Of door de opkomende zon boven de bossen en het vrolijk gekwetter van vogeltjes.

Onze pipowagens zijn voorzien van alle gemakken. Slapen doe je in goede bedden en je frist je lekker op in je eigen douche. Je hebt je eigen keuken, waar je gezellig samen eten kunt klaarmaken. Waar je je geurende kop koffie zet, om je dag goed mee te beginnen. Je pipowagen is een prima plek om vandaaruit te gaan genieten van alles wat je in Land van Kien kunt zien en beleven. En voor mooie fiets- en wandeltochten door Van Gogh National Park, waar Land van Kien deel van uitmaakt. Kom dus gezellig voor een nachtje, een weekend of een weekje, met het gezin, met z’n tweetjes of alleen. We heten je van harte welkom.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten